Andalusië
Spanje

10-Daagse Andalusië Rondreis!

Dag 1: Vertrek naar Andalusië (vliegveld Málaga). Afhankelijk van het tijdstip waarop de vlucht vertrekt en aankomt, kan er nog een middag en/of avondprogramma worden opgezet (denk aan: stadswandeling, museum, park)

Dag 2: Na het ontbijt vertrekken we van Málaga naar Granada. Hier zullen we een stadswandeling hebben door het historische centrum van Granada. De invloed van de Moren is hier goed te zien.

Dag 3: Na het ontbijt vertrekken we naar het Alhambra. Hier zullen we de hele dag verblijven en onder andere de paleizen bezoeken.

Dag 4: Na het ontbijt zullen we richting Córdoba gaan. Eenmaal daar aangekomen zal er een rondleiding zijn door het historische centrum. We overnachten in de buurt van Córdoba.

Dag 5: Na het ontbijt vertrekken we richting de Mezquita Kathedraal. Hier volgen een rondleiding en een tour.

Dag 6: Na het ontbijt vertrekken we richting Sevilla. Hier zullen we ook een rondleiding en stadstour doen door het centrum van de stad.

Dag 7: Na het ontbijt zullen we het historische centrum van Sevilla verder bezoeken. Denk hierbij aan een bezoek aan de kathedraal en andere kerken. Later in de middag zullen we de rondreis doorzetten richting Tarifa.

Dag 8: Na het ontbijt vertrekken we richting Tarifa. Hier hebben we het dagprogramma met onder andere een rondleiding door het centrum en verdieping van de geschiedenis van de stad.

Dag 9: Na het ontbijt is er geen programma. Deze dag mag een ieder voor zich besteden.

Dag 10: Na het ontbijt vertrekken we richting Málaga, waar het vliegtuig terug naar Nederland wordt gepakt.

Spreekt deze reis je aan en wil je deze boeken? Neem dan nu contact met ons op! Dit kan via info@mediterratravels.nl, door te bellen of door het bel-mij-terug formulier op de website in te vullen! 

Prijs: vanaf € 1399 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: Retourvlucht Amsterdam-Málaga — 9 nachten minimaal ***hotel inclusief ontbijt — 10 dagen busvervoer tussen de steden — Stadswandeling door het historische centrum van Granada — Toegang Alhambra — Stadswandeling door het historische centrum van Cordoba — Toegang Mezquita Kathedraal met rondleiding — Stadswandeling door historisch centrum Sevilla — Entree kathedraal Sevilla — Rondleiding door historische centrum van Tarifa.

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01