Noord-Italië
Italië

9-Dagen Noord Italië Rondreis

Een van de reizen die wij aanbieden is een rondreis door Noord Italië.
Het unieke van deze reis is de combinatie van de steden die u bezoekt, de achtergrond informatie per stad inclusief rondleiding door het historische centrum, en de lokale gerechten die wij u aanbieden. Via deze manier bieden wij u een unieke en authentieke manier om de Noord-Italiaanse cultuur zelf te beleven, ervaren en te proeven!

Dag 1: Vertrek uit Nederland en aankomst in Brescia. Bezoek aan de stad, afhankelijk van het tijdstip waarop we aankomen in Brescia, kan de stad nog worden verkend.' s Avonds is er een gezamenlijk diner (reeds inbegrepen in de prijs) 

Dag 2: Brescia
Vandaag bezoeken we de stad waar wij al een dag zijn. Een bezoek aan deze stad is altijd fascinerend, doordat er zoveel historie schuil gaat in deze stad. Vandaag zullen we de stad bezoeken, ongeacht of dit op dag 1 nog is gelukt. We verdiepen ons in de geschiedenis en de verschillende invloeden. 

Dag 3: Vandaag hebben we de eerste Mystery-Visit. 
Na het ontbijt in het hotel zullen we vertrekken en Brescia achter ons laten. De tocht vervolgt zich naar de eerste Mystery-Visit. Na het inchecken, kunt u in de omgeving nog een hapje eten en genieten van de prachtige omgeving.

Dag 4: Vandaag gaan we richting Verona, maar ’s morgens kunnen we eerst genieten van het ontbijt in het hotel. Daarna zullen we vertrekken en in de richting van Verona gaan. In Verona maken we een stadswandeling en zullen we de stad verkennen.

Dag 5: Deze dagen zullen we ons verplaatsen richting Venetië. Na het inchecken in het hotel, zullen we het historische gedeelte van de stad gaan verkennen door een stadswandeling. Vanzelfsprekend komen we onder andere langs de San Marco en de Rialto-brug.

Dag 6: Deze dag zijn we nog steeds in Venetië en mag geheel naar eigen wensen worden ingedeeld!
Ondanks dat 2 dagen veel te kort is voor een stad als deze, zullen we aan het eind van de middag doorgaan naar de volgende stad.

Dag 7: Mystery Visit 2. Vannacht zijn we laat aangekomen in deze bijzondere plaats. Hier hebben we een stadswandeling en verdiepen we ons in de verschillende aspecten van de historie van deze stad. Aan het eind van de dag gaan we door naar Mystery Visit 3.

Dag 8: Mystery Visit 3. Vaak rijdt men door deze stad heen zonder er te stoppen, maar wij doen dat niet: wij hebben er een uitgebreide stop. ’s Ochtends hebben wij er een stadswandeling, de rest van de dag mag geheel naar eigen wens worden ingedeeld.

Dag 9: Terugkeer naar huis. Na het ontbijt zullen we verzamelen om richting Amsterdam te vertrekken. We nemen een vroege middagvlucht naar Amsterdam, zodat u in de loop van de middag weer terug in Nederland bent.

Spreekt deze reis je aan en wil je deze boeken? Neem dan nu contact met ons op! Dit kan via info@mediterratravels.nl, door te bellen of door het bel-mij-terug formulier op de website in te vullen! 

Prijs: vanaf € 1099 per persoon

Inclusief: retour vlucht AMS-BLQ / transfer naar hotel / 8 nachten in een goed hotel / 8X ontbijt in hotel / transfer tussen de steden /1X welkomstdiner (incl. drank), 1X lunch (incl. drank) / stadsplattegronden / stadswandelingen met Nederlandstalige gids / achtergrondinformatie over de steden.

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01