Sardinië
Italië

8-Daagse Sardinië Rondreis

Sardinië: wie kent de waanzinnig prachtige plaatjes van dit bijzondere eiland niet? Ondanks dat het bij Italië hoort, wordt het beleefd als een compleet opzichzelfstaand land. En niet geheel onterecht: Sardinië heeft een andere geschiedenis ten opzichte van het vaste land van Italië. Desondanks doet het aan de andere kant ook wél heel Italiaans aan. Het eiland is veel te groot om het in één keer te zien, daarom bieden wij deze ‘kennismakingsreis’ met Sardinië aan. Wij willen de verschillende kanten van dit eiland laten zien en hebben daarom deze rondreis samengesteld.

Dag 1: Vertrek naar Cagliari. Het hotel is in Cagliari en de middag is voor iedereen zelf te besteden. Wie wil kan eerst bijkomen in het hotel en wie dat niet nodig heeft, kan direct de omgeving van het hotel verkennen.

Dag 2: Vandaag de dag beginnen we met een stadswandeling. Tijdens de stadswandeling zullen we ook een aantal monumenten bezoeken, dus zorg voor goede wandelschoenen en gepaste kleding.
Optioneel: middag-excursie

Dag 3: Vandaag gaan wij richting Sinis. Dit schiereiland is een waar natuurparadijs waar we vandaag de dag zullen doorbrengen!
Optioneel: middag-excursie: wandeling Capo San Marco

Dag 4: Na het ontbijt vertrekken we uit Oristano en gaan we richting Alghero.
Hier kan ieder voor zich de stad gaan verkennen. Een stadsplattegrond is bij de reisassistent verkrijgbaar. De bagage wordt direct naar het hotel gebracht.
Optioneel: middag-excursie: stadswandeling Alghero.

Dag 5: Na het ontbijt is deze dag is voor een ieder geheel vrij te besteden. Er zijn wel een aantal excursies die worden aangeboden. Vraag hiernaar bij de reisassistent.


Dag 6: Na het ontbijt vertrekken we en laten we Alghero achter ons. We gaan terug richting Cagliari, maar hebben onderweg een ‘mystery visit’. Aan het eind van de dag zullen we aankomen in Cagliari.

Dag 7: Deze dag kunt u geheel naar eigen wens invullen. Dit is de laatste volle dag die we op Sardinië zijn. Natuurlijk kan er worden gekozen om bepaalde musea te bezoeken in het oude centrum, aangezien we niet alles hebben kunnen bezoeken op de eerste paar dagen.

Dag 8: Begin terugreis naar Nederland zodra het ontbijt klaar is.
Vertrek naar het vliegveld: 10:00 uur. / aankomst Nederland: rond 18:00 uur.

Spreekt deze reis je aan en wil je deze boeken? Neem dan nu contact met ons op! Dit kan via info@mediterratravels.nl, door te bellen of door het bel-mij-terug formulier op de website in te vullen! 

Prijs: vanaf € 1009 Let op: wil je alleen reizend aansluiten bij een groepsreis? Er geldt dan een 1persoonstoeslag.

Inclusief: Retourvlucht Amsterdam - Cagliari (met overstap) — transfer van de luchthaven naar het hotel in Cagliari / 7 overnachtingen in een *** hotel of hoger / 7 X ontbijt / Welkomstdiner dag 1 / Stadswandeling Cagliari / bezoek monument tijdens stadswandeling Cagliari / Rondrit met de bus over het schiereiland Sinis / Diner dag 3 / Toegang 'Mystery Visit' / transfer naar Mystery Visit / transfer naar Alghero / transfer Alghero Mystery visit 2 / entree met rondleiding voor het 2e mysterie visit

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01