Rome
Italië

Single-reis Rome

Een single-reis naar Rome biedt alles wat je maar wilt: het strand is dichtbij om te relaxen, er is genoeg cultuur om in op te gaan en de stad is ontzettend bruisend. Er is altijd wat te beleven en daarom is Rome misschien wel de perfecte bestemming voor een Single-reis. 

Hieronder is een kort overzicht van de reis. Uiteraard wordt de gehele reis en het bijgeboekte dagprogramma mét lokale gids bij de reisbescheiden geleverd, zodra de reis is geboekt! 

Dag 1: Vertrek naar Rome. Afhankelijk van het tijdstip waarop de vlucht vertrekt en aankomst, kan er nog een middag en/of avondprogramma worden opgezet (denk aan: stadswandeling, museum, park)

Dag 2: Na het ontbijt beginnen we met het dagprogramma. Let op! Aangezien monumenten en kerken worden bezocht, is gepaste kleding noodzakelijk.

Dag 3: Na het ontbijt gaan we naar één van de openlucht-altacties in de stad. Na de gezamenlijke lunch wordt het middagprogramma bekend gemaakt.

Dag 4: Na het ontbijt zullen we één van de grotere basilica bezoeken. Dit bezoek wordt gevolgd door een stop bij een van de heilige plekken in de stad. Later in de middag zullen we ook een stop maken bij het Colosseo. 's Avonds is er een optioneel avondprogramma.

Dag 5: Vandaag bezoeken we de wijk Trastevere, aan de andere kant van de rivier. 's Middags maken we een stadswandeling langs een aantal uitzichtpunten. Let op: goede loopschoenen is een aanrader!

Dag 6: geheel naar eigen wens in te vullen!

Dag 7: De dag begint met het ontbijt in het hotel, gevolgd door de ?terugreis naar Nederland.
Afhankelijk van het tijdstip waarop de vlucht vertrekt, kan er zelf nog op uit worden gegaan.?

Prijs: vanaf € 999 per persoon

Inclusief: directe retourvlucht Amsterdam-Rome / transport luchthaven - hotel / 5 nachten *** hotel alleen in een kamer, niet delen dus! / stadswandelingen / 3 daagse OVkaart / welkomstdiner / entree Vaticaanse musea / entree Colosseo / Entree Foro Romano / transport hotel-luchthaven

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01