Parijs
Frankrijk

Parijs Citytrip

Parijs: misschien wel een van de ultieme Citytrips vanuit Nederland! Het ligt dichtbij en is een waanzinnige stad om een paar dagen te verblijven. Hierom organiseren wij met veel plezier de Citytrip Groepsreis naar Parijs!

Om een kort overzicht te geven van de reis, hebben we deze hieronder kort uiteengezet. Natuurlijk krijg je het uitgebreide programma van ons zodra je boekt!

Dag 1: Vertrek naar Parijs. Naar alle waarschijnlijkheid vertrekt het vliegtuig/de trein in de loop van de ochtend, wat betekent dat aankomst in Parijs waarschijnlijk laat in de ochtend/vroeg in de middag is. Kortom: het perfecte moment om, na het achterlaten van de bagage in het hotel, op zoek te gaan naar een gezellig lunchtentje voor een gezamenlijke lunch! Na de lunch gaan we direct de stad bezoeken. We beginnen met een paar echte klassiekers.

Dag 2: De dag begint met het ontbijt. ?Gisteren is er al een beetje sfeer geproefd, vandaag zullen we de echte klassiekers verder ontdekken, aangezien Parijs meerdere klassieke attracties heeft. Om een tipje van de ijsberg op te lichten: we zullen Parijs vandaag ook op de stad neerkijken!

Dag 3: De dag begint met het ontbijt in het hotel. Daarna gaan we naar een van de vele musea die Parijs herbergt. Na het museum is het tijd voor een relaxte lunch en zullen we erna wederom een klassiek gebouw bezoeken.

Dag 4: De dag begint met het ontbijt, de rest van de dag is vrij te besteden.

Dag 5: De dag begint met het ontbijt. Afhankelijk van het tijdstip waarop de terugreis plaats vindt, kan er nog een ochtend/middag programma plaats vinden. Hierna zal de reis terug naar huis gaan plaatsvinden.

Spreekt deze reis je aan en wil je deze boeken? Neem dan nu contact met ons op! Dit kan via info@mediterratravels.nl, door te bellen of door het bel-mij-terug formulier op de website in te vullen! 

Prijs: vanaf € 519 per persoon (o.b.v. 2 personen)*

Inclusief: Directe retourreis Amsterdam - Parijs* / 4 overnachtingen in minimaal ***hotel inclusief ontbijt / Stadswandeling(en) door de stad / Deelname aan Programma Citytrip Parijs / Welkomstlunch Dag 1 / Entree monument dag 1 / Entree monument dag 2 / Entree 1e monument dag 3 / Lunch Dag 3 / Entree 2e monument dag 3 / Entree Mediterra Travels Gids ‘Parijs’.

Deze reis kan zowel vliegend als per trein (Thalys) worden afgelegd.

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01