Barcelona
Spanje

Barcelona Citytrip

Barcelona is een stad die zich perfect leent voor een Citytrip Groepsreis! De stad heeft een ongelooflijke aantrekkingskracht op heel veel mensen, en dat is ook een van de redenen waarom wij deze Citytrip GROEPSREIS naar Barcelona organiseren! Deze reis wordt georganiseerd vanuit een groepsperspectief en daarom ligt het tempo iets lager dan het tempo van de individuele Citytrip naar Barcelona.

Dag 1: Vertrek naar Barcelona, na aankomst met geregeld vervoer richting het hotel om de bagage af te geven. Daarna: een stadswandeling. ’s Avonds is er een welkomstdiner in een lokale tapas-bar.

Dag 2: Eerst ontbijt in het hotel (individueel). Daarna verzamelen in de lounge en zullen we het ochtendprogramma starten. We zullen een paar monumenten bezoeken. Hierna is het tijd voor de lunch en kan iedereen de middag en avond vrij besteden.

Dag 3: Eerst ontbijt in het hotel (individueel). Daarna verzamelen in de lounge en zullen we het ochtendprogramma starten. Vandaag zullen we een bijzonder religieus gebouw bezoeken, met een rondleiding. Daarna maken we nog een stop bij een museum, voordat iedereen de middag vrij heeft.

Dag 4: Eerst ontbijt in het hotel (individueel). Daarna is er geen programma voor vandaag. Iedereen kan vandaag doen wat hij/zij zelf zin in heeft. Voor tips, check de Mediterra Travels Gids ‘Barcelona’.

Dag 5: Afhankelijk van het tijdstip waarop de terugvlucht is, kan er nog een ochtend/middag programma worden gemaakt.

* Let op: dit is zonder bijgeboekte ruimbagage!
** Wil je mee met deze groepsreis, maar reis je alleen? Geen enkel probleem! Houd er wel rekening mee dat er een 1persoonstoeslag is. Exact weten hoe hoog deze is? Neem contact met ons op!

Spreekt deze reis je aan en wil je deze boeken? Neem dan nu contact met ons op! Dit kan via info@mediterratravels.nl, door te bellen of door het bel-mij-terug formulier op de website in te vullen! 

Prijs: vanaf € 555 per persoon (o.b.v. 2 personen)**

Inclusief: directe retourvlucht Amsterdam - Barcelona* / transfer vliegveld - hotel / 4 overnachtingen in minimaal *** hotel / 4 X ontbijt / Deelname aan Programma Citytrip Groepsreis Barcelona / Mediterra Travels Gids ‘Barcelona’ / Welkomstdiner dag 1 / Stadswandeling dag 1 / Entree bezochte gebouwen tijdens de stadswandeling dag 1 /Stadswandeling dag 2 / Entree en rondleiding religieus gebouw dag 2 / Entree museum / transfer hotel - vliegveld

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01