Rome
Italië

Citytrip Rome

Een CITYTRIP! naar de hoofdstad van de oudheid: Rome. Deze CITYTRIP! heeft een programma voor 6 dagen, om de omgeving van Rome te kunnen verkennen. Hieronder is een kort overzicht van de inhoud van de reis. Uiteraard wordt het gehele dagprogramma mét lokale gids bij de reisbescheiden geleverd, zodra de reis is geboekt!

Dag 1: Vertrek naar Rome.
Afhankelijk van het tijdstip waarop de vlucht vertrekt en aankomst, kan er nog een middag en/of avondprogramma worden opgezet (denk aan: stadswandeling, museum, park) indien gewenst.

Dag 2: Ontbijt, dagprogramma.
Na het ontbijt gaan we richting het centrum van de stad om kennis te maken met de katholieke kant van Rome. Verder zullen we ook een bekende archeologische vindplaats bezoeken.

Dag 3: Ontbijt, dagprogramma.
Vandaag zullen we de dag beginnen met een bezoek aan een andere archeologische vindplaats. Daarna zullen we een historisch museum bezoeken en een bijzonder uitzicht hebben over de stad.

Dag 4: Ontbijt, dagprogramma.
Na de eerste katholieke inslag van dag 2 zullen we vandaag verder ingaan op de manier waarop het katholicisme zichtbaar en aanwezig is in Rome. Na deze activiteit is er ruimte om in de middag iets te doen naar eigen keuze.

Dag 5: Ontbijt, dagprogramma.
Deze dag zal in het teken staan van minder bekende bijzonderheden in Rome. Er is een bijzondere stadswandeling en een bijzonder monument dat zal worden bezocht. Verder zullen we opnieuw een spectaculair uitzicht over de stad hebben.

Dag 6: Ontbijt, terugreis.
Afhankelijk van het tijdstip waarop de vlucht vertrekt, is er nog een dagprogramma dat kan worden afgewerkt. Denk aan: bezoek van diverse kerken, pleinen, etc.

Spreekt deze reis je aan en wil je deze boeken? Neem dan nu contact met ons op! Dit kan via info@mediterratravels.nl, door te bellen of door het bel-mij-terug formulier op de website in te vullen! 

Prijs: vanaf € 475 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: Directe Retourvlucht Amsterdam (of Rotterdam) - Rome mét 5 nachten in minimaal ***hotel mét ontbijt mét stadswandeling(en) door de stad mét Programma CITYTRIP! Rome mét Mediterra Travels Gids ‘Rome’.

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01