Florence
Italië

Citytrip Florence

Een CITYTRIP! naar Florence; wie kan er iets beters bedenken?! Florence, of op z'n Italiaans Firenze, is net zo'n soort openlucht theater als Rome: het biedt altijd wel iets nieuws, en herbergt vele invloeden. Kortom: een CITYTRIP! naar Florence is een échte must! Hieronder is een kort overzicht van de inhoud van de CITYTRIP!Uiteraard wordt het gehele dagprogramma mét lokale gids bij de reisbescheiden geleverd, zodra de reis is geboekt.

Dag 1: Vertrek naar Florence.
Bij aankomst, afhankelijk van het tijdstip, kan er nog een middag en/of avondprogramma worden opgezet (denk aan: stadswandeling, museum, park) indien gewenst.

Dag 2: Ontbijt, dagprogramma.
Vandaag staat helemaal in het teken van kunst en dat is te merken aan het feit dat er heel veel kunst-musea in Florence zijn. Enkele zullen vandaag worden bezocht, al dan niet in te vullen naar eigen interesse/belangstelling.

Dag 3: Ontbijt, dagprogramma
Gisteren hebben we al een en ander aan kunstschatten gezien, maar er zijn er nog veel meer te vinden in Florence. Daarom wordt het programma van gisteren vandaag deels voortgezet. Ook zal er worden stilgestaan bij de bijzondere geschiedkundige waarde van enkele monumenten in de stad.

Dag 4: Ontbijt, excursie!
Voor vandaag hebben we een excursie ingepland. Deze wordt bij het boeken bekend gemaakt, zodat er goed op kan worden geanticipeerd. Denk bijvoorbeeld aan excursies naar andere steden, streken of het strand.

Dag 5: Ontbijt, dagprogramma.
Dit is de laatste gehele dag die in Florence wordt doorgebracht. Dat is de reden waarom we vandaag een andere invalshoek hebben om de stad te bezichtigen (denk hierbij aan een thema).

Dag 6: Ontbijt, terugreis.
Afhankelijk van het tijdstip waarop de vlucht vertrekt, is er nog een programma. kan er zelf nog op uit worden gegaan. Voor bezoektips in de ochtend: kijk in de Mediterra Travels gids Florence.

Spreekt deze reis je aan en wil je deze boeken? Neem dan nu contact met ons op! Dit kan via info@mediterratravels.nl, door te bellen of door het bel-mij-terug formulier op de website in te vullen! 

Prijs: vanaf € 540 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: Retourvlucht Amsterdam of Rotterdam - Florence, Pisa of Rome mét 5 nachten minimaal ***hotel mét ontbijt mét stadswandeling(en) door de stad mét Programma CITYTRIP! Florence mét Mediterra Travels Gids ‘Florence’

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01