Athene
Griekenland

Citytrip Athene

Een citytrip naar Athene; een échte aanrader! Deze CITYTRIP! heeft een programma voor 4 dagen, om volop van de omgeving en Athene te kunnen genieten! Hieronder is een kort overzicht van de inhoud van de CITYTRIP! Uiteraard wordt het gehele dagprogramma mét lokale gids bij de reisbescheiden geleverd, zodra de reis is geboekt.

Dag 1: Vertrek naar Athene.
De eerste middag is er al de kans om een stadswandeling te maken om de stad een beetje te verkennen. Vandaag leent zich ook uitstekend om te verdwalen in de kleine steegjes in het centrum van de stad.

Dag 2: ontbijt, dagprogramma.?Natuurlijk worden er ook musea en belangrijke archeologische vindplaatsen bezocht. Daar staat Athene om bekend, dus die zullen zeker niet worden overgeslagen! Voor de eerste volledige dag is een stevig programma in elkaar gezet, dus zorg voor goede schoenen! Na vandaag is de kennis over Athene gegarandeerd verbeterd!

Dag 3: De dag begint met het ontbijt.
Voor vandaag hebben we een excursie ingepland. Deze wordt bij het boeken bekend gemaakt, zodat er goed op kan worden geanticipeerd. Denk bijvoorbeeld aan excursies naar Delphi, Marathon, Rafina of een eilandbezoek vanaf Piraeus.

Dag 4: ontbijt, terugreis.
Waarschijnlijk zal de vlucht terug naar Amsterdam vroeg in de middag zijn, wat inhoudt dat er na het ontbijt niet veel tijd over zal zijn. Toch hebben we nog een paar tips om te bezoeken voordat het tijd is om huiswaarts te keren!

Spreekt deze reis je aan en wil je deze boeken? Neem dan nu contact met ons op! Dit kan via info@mediterratravels.nl, door te bellen of door het bel-mij-terug formulier op de website in te vullen! 

preekt deze reis je aan en wil je deze boeken? Neem dan nu contact met ons op! Dit kan via info@mediterratravels.nl, door te bellen of door het bel-mij-terug formulier op de website in te vullen! 

Prijs: vanaf € 399 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: Directe Retourvlucht Amsterdam (of Rotterdam) - Athene mét 3 nachten minimaal ***hotel mét ontbijt mét stadswandeling(en) door de stad mét Programma Citytrip! Athene mét Mediterra Travels Gids ‘Athene

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01