Verona
Italië

Citytrip Verona

Verona, een goede concurrente van Parijs als het aankomt op de 'stad van de Liefde'. Het is niet voor niets dat het verhaal over de verboden liefde van Romeo en Giulietta hier is geworteld! Met een oog op die achtergrond, willen wij jullie graag kennis laten maken met de stad Verona en daarom hebben wij deze Italiaanse stad geselecteerd! 

Deze citytrip heeft een programma voor 5 dagen, om volop van de omgeving en Verona te kunnen genieten! Hieronder is een kort overzicht van het programma. Uiteraard wordt het gehele dagprogramma mét lokale gids bij de reisbescheiden geleverd, zodra de reis is geboekt.

Dag 1: Vertrek naar Verona.
Bij aankomst, afhankelijk van het tijdstip, kan er nog een middag en/of avondprogramma worden opgezet (denk aan: stadswandeling, museum, park) indien gewenst.

Dag 2: ontbijt, dagprogramma.
Gisteren heeft de stad al een aardige indruk achter gelaten! Hier bouwen we op voort door een bezoek te brengen aan een van Verona’s bijzondere huizen en tevens stil te staan bij de centrale kerk. Indien het programma het toelaat, gaan we ook nog naar een ander, bijzonder historisch monument.

Dag 3: ontbijt, excursie!.
Voor vandaag hebben we een excursie ingepland. Deze wordt bij het boeken bekend gemaakt, zodat er goed op kan worden geanticipeerd. Denk bijvoorbeeld aan excursies naar andere steden, streken of het strand. Kijk voor meer tips in de Mediterra Travels Gids ‘Verona’.

Dag 4: ontbijt, dagprogramma.
Vandaag zullen we de binnenstad van Verona goed onder de loep nemen. Daarnaast maken we een kleine tijdreis door het hart van de oude stad. Dit alles laten we later rustig bezinken in een park met een prachtig uitzicht.

Dag 5: ontbijt, terugreis
Afhankelijk van het tijdstip waarop de vlucht vertrekt, is er nog een programma. kan er zelf nog op uit worden gegaan. Voor bezoektips in de ochtend: kijk in de Mediterra Travels Gids ‘Verona’.

Voor meer inspiratie, check wat de Europa-website zegt over Verona! Klik hier

Spreekt deze reis je aan en wil je deze boeken? Doe dat dan nu via de knop BOEK DEZE REIS of neem contact met ons op!

Prijs: vanaf € 399 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: directe retourvlucht Amsterdam - Italië* mét 4 overnachtingen in minimaal *** hotel mét ontbijt mét stadswandeling(en) door de stad mét Programma CITYTRIP! Verona mét Mediterra Travels Gids ‘Verona’.

*Deze reis wordt aangeboden met vluchten op zowel Verona, als Milaan en Venetië. Vanwege de vele verbindingen, zijn er veel mogelijkheden.

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01