Parijs
Frankrijk

Citytrip Parijs

Parijs: de stad van de liefde en de bekende 'City of Lights'. Natuurlijk houden wij net zoveel van Parijs als dat wij van de liefde houden en daarom hebben wij ook een CITYTRIP! Parijs voor u klaar staan!

Deze CITYTRIP! heeft een programma voor 5dagen, om volop van de omgeving en Parijs te kunnen genieten! Hieronder is een kort overzicht van de inhoud van de CITYTRIP! Uiteraard wordt het gehele dagprogramma mét lokale gids bij de reisbescheiden geleverd, zodra de reis is geboekt.

Dag 1: Vertrek naar Parijs.
Na aankomst is het waarschijnlijk tijd om lekker relaxt te gaan lunchen en daarna vast een bezoek te brengen aan een van de beroemde trekpleisters van Parijs. Denk hierbij aan een museum, of een park dat niet al te veel tijd in beslag neemt.

Dag 2: ontbijt, dagprogramma.
De eerste volle dag zal goed worden benut. Zo zullen we een bezoek brengen aan een van de beroemde musea in Parijs en daarna in een park tot rust komen. Eenmaal bijgekomen zal er nog een korte stadswandeling volgen met als afsluiter een mooi uitzicht over de stad.

Dag 3: ontbijt, dagprogramma.
Na een beetje sfeer te hebben geproefd, zullen we vandaag stilstaan bij een bijzonder historisch gebouw wat erg belangrijk is voor de Parijzenaren. Als contrast zal hierna een bezoek worden gebracht aan een plein wat totaal het tegenovergestelde is. 


Dag 4: ontbijt, dagprogramma.
Vandaag zullen we opnieuw naar het centrum van de stad gaan om een paar belangrijke monumenten te bezichtigen. Hierna is er tijd voor een eigen invulling van de middag. Voor een lijst musea of galeries die kunnen worden bezocht, kan contact met ons worden opgenomen.

Dag 5: ontbijt, half dagprogramma en terugreis
Vandaag is de laatste dag in Parijs. We zullen afsluiten met een van de hoogtepunten van het bezoek aan de stad: een oprecht bijzonder monument dat ook een belangrijke historische waarde heeft. Hierna zal hoogstwaarschijnlijk de terugreis plaatsvinden. Afhankelijk van het tijdstip waarop de terugreis is, kan er nog een galerie, museum, park of plein worden bezocht.

Deze reis kan zowel per vliegtuig als per trein (Thalys) worden afgelegd.

Spreekt deze reis je aan en wil je deze boeken? Neem dan nu contact met ons op! Dit kan via info@mediterratravels.nl, door te bellen of door het bel-mij-terug formulier op de website in te vullen! 

Prijs: vanaf € 500 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: directe retourreis Amsterdam - Parijs* mét 4 overnachtingen in minimaal *** hotel inclusief ontbijt mét stadswandeling(en) door de stad mét Programma CITYTRIP! Parijs mét Mediterra Travels Gids ‘Parijs’.

Deze reis kan zowel per vliegtuig als per trein (Thalys) worden afgelegd.

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01