Madrid
Spanje

Citytrip Madrid

De hoofdstad van Spanje: een geweldige bestemming! Hier valt van alles te beleven en eigenlijk is er altijd tijd tekort. Ondanks dat, hebben wij tóch voor Madrid gekozen als CITYTRIP! bestemming! Hieronder is een kort overzicht van de inhoud van de CITYTRIP! Uiteraard wordt het gehele dagprogramma mét lokale gids bij de reisbescheiden geleverd, zodra de reis is geboekt.

Dag 1: Vertrek naar Madrid.
Waarschijnlijk vertrekt het vliegtuig/de trein in de loop van de ochtend, wat betekent dat aankomst in Madrid waarschijnlijk laat in de ochtend/vroeg in de middag is. Kortom: vandaag gaan we sfeer proeven! Denk hierbij aan de ontdekkingstocht, een stadswandeling, of een bezoek aan een (relatief klein) museum.

Dag 2: ontbijt, dagprogramma.
Deze dag wordt besteed aan museabezoek. Er zijn meerdere musea die op de planning staan en die kunnen worden bezocht.

Dag 3: ontbijt, excursie!
Voor vandaag is een excursie ingepland. Deze wordt bij het boeken bekend gemaakt en afgestemd op de voorkeur van de reiziger. Dit zal dus altijd iets zijn wat een verrijking is van de omgeving! Voor tips kan de Mediterra Travels Gids ‘Madrid’ worden geraadpleegd.

Dag 4: ontbijt, dagprogramma.
Ook deze dag staat in het teken van een bezoek aan een musea. Niet geheel, want na het bezichtigen van veel kunst is er ook de behoefte aan een rustmomentje. Dat begrijpen we heel goed en daarom hebben we ook een rustige middag gepland.

Dag 5: ontbijt, terugreis.
Vandaag is de terugreis naar Nederland. Afhankelijk van het tijdstip waarop het vliegtuig vertrekt, is er een ochtend/middagprogramma mogelijk. Denk hierbij aan: parken, musea, pleinen en eventuele excursies (dichtbij de stad).

Uiteraard kan het programma geheel naar eigen flexibiliteit worden ingevuld en is er genoeg ruimte voor eigen inbreng. Indien u liever naar een ander museum/fontein/plein gaat, of een bepaalde expositie bezoekt, geeft het programma hier alle ruimte voor.

Voor meer inspiratie, check wat de EUROPA-website zegt over Madrid! Klik hier 

Prijs: vanaf € 429 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: directe retourreis Amsterdam - Madrid mét 4 overnachtingen in minimaal *** hotel mét ontbijt mét stadswandeling(en) door de stad mét Programma CITYTRIP! Madrid mét Mediterra Travels Gids ‘Madrid’

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01