Rome
Italiƫ

Citytrips!

Een andere stad bezoeken dan waar je woont, is altijd een feestje. Helemaal natuurlijk als deze stad in het buitenland ligt! Dit is een van de redenen waarom wij ook CITYTRIPS! verzorgen naar de Mediterrane landen.

Heb je zin in een (lang) weekend in een Mediterrane stad? Dan is een WEEKENDTRIP! misschien wel iets voor je! Wil je langer weg dan alleen een weekend? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een echte CITYTRIP! Onze citytrips zijn niet gebonden aan het weekend en zijn daarom veel flexibeler dan normaal gesproken. Er is geen vaste vertrekdatum of vertrekdag en geen vaste duur. Kortom: bij ons wordt je citytrip helemaal aangepast naar jouw wensen! Deze kan geheel worden ingedeeld naar eigen inzicht (denk aan: excursies, type accommodatie en vliegtuigmaatschappij). Wij nemen jouw wensen/eisen mee voordat we deze voor je samenstellen. 

Onze citytrips bestaan meestal uit een verblijf tussen de 2-6 dagen, met een vertrek op dat dag dat het jou uitkomt. Natuurlijk zitten er vaste elementen in onze citytrips:

  • een (directe) vlucht op je bestemming
  • een hotel met minimaal *** sterren
  • ontbijt bij alle kamers die worden geboekt
  • programma 'Citytrip' van de bestemming
  • Mediterra Travels Gids van de bestemming
  • administratiekosten


Heb je bijvoorbeeld een vaste vliegtuigmaatschappij waar je mee vliegt? Dat is bij ons geen enkel probleem! Vlieg je liever met alleen handbagage -- of juist met een extra koffer? Geen enkel probleem, wij nemen het mee in je boeking!

Kortom: als je bij ons een Citytrip! boekt, dan krijg je een programma voor alle dagen, uiteraard afgestemd op jouw eigen wensen. Het programma is optioneel, zodat er ruimte is om zelf uitstapjes en/of excursies in te plannen en te maken, maar geeft genoeg houvast om een nieuwe stad te verkennen, zien, beleven en ervaren! Uiteraard krijg je ook onze eigen Mediterra-Travels-Gids voor de gekozen bestemming. Hierin staan handige tips & tricks die je verblijf prettiger en aangenamer maken met veel praktische informatie.

Meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn te bereiken via het contact formulier op de website, via de telefoon en via de mail!Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01