Venetië
Italië

Verliefd op... Venetië

Venetië is misschien wel de ultieme stad van de liefde! Er zijn er ook velen die hier verliefd worden.... al is het niet op de stad! Het magische van de stad lijkt soms wel sprookjesachtig. Kortom: een absolute aanrader om te bezoeken en daarom is het voor ons reden genoeg om er een speciale themareis van te maken.

Dag 1: Vertrek naar Venetië. Naar alle waarschijnlijkheid vertrekt het vliegtuig in de loop van de ochtend, wat betekent dat aankomst in Venetië waarschijnlijk laat in de ochtend/vroeg in de middag is. We vervolgen de dag dan met een korte stadswandeling. Dit geeft een goede indruk van wat de stad te bieden heeft.

Dag 2: Vandaag zullen we de stad nog meer gaan ontdekken. Er staat een stadswandeling op het programma waarbij meerdere bruggen en musea zal worden aangedaan.
’s Middags zullen we o.a. een bezoek brengen aan de basiliek. Daarna is er nog genoeg tijd om alle indrukken op je te laten inwerken. De avond is namelijk vrij te besteden.

Dag 3: Wat we deze dag gaan doen, blijft tot op het laatste moment een verrassing! Het is in ieder geval zeer bijzonder en absoluut uniek!

Dag 4: Deze dag leent zich uitstekend voor een excursie! Daar zullen we dus optimaal gebruik van maken. We lichten je voor over alle mogelijkheden.

Dag 5: Afhankelijk van het tijdstip waarop de terugvlucht is, kan er nog een en ander worden bezocht, zoals een van de musea of galeries uit de Mediterra Travels gids.

Prijs: vanaf € 499 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: directe retourvlucht Nederland - Italië * — 4 overnachtingen in minimaal *** hotel inclusief ontbijt — stadswandeling(en) door de stad — Programma Verliefd op... Venetië — Mediterra Travels Gids 'Venetië' — administratiekosten
* zowel vanaf Amsterdam/Rotterdam/Eindhoven op Venetië/Verona

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01