Rome
Italië

Religieus Rome (Themareis)

Tijdens deze reis worden er een aantal kerken bezocht. Alle vier de basilica van het Vaticaan worden bezocht (in de ochtend) en er worden ’s middags andere belangrijke kerken aan gedaan. Helaas is het onmogelijk om alle kerken in Rome te bezoeken, daarom hebben wij een selectie gemaakt van de meest bijzondere kerken.

Dag 1: Vertrek naar Rome. Afhankelijk van het tijdstip waarop de vlucht vertrekt en aankomst, kan er nog een middag en/of avondprogramma worden opgezet (denk aan: stadswandeling, museum, park) indien gewenst. Avond: gezamenlijk welkomstdiner (reeds inbegrepen in de prijs)

Dag 2: De dag begint met het ontbijt in het hotel. Na het ontbijt vertrekken we naar het centrum van de stad. Hier bezoeken we een eerste van de vier basilieken en zullen we daarna een stadswandeling maken. Aan het eind van de stadswandeling zullen we nog een bijzondere kerk bezoeken. Na dit bezoek is het tijd voor de lunch. Om de spanningsboog een beetje te laten vieren, lunchen wij gezamenlijk. Hierna is de middag vrij voor een ieder te besteden.

Dag 3: De dag begint met het ontbijt in het hotel. Na het ontbijt zullen we vertrekken richting de tweede basiliek. Hierna zullen we tevens een dichtbij gelegen religieuze plek bezoeken. Hierna is het tijd voor een welverdiende, gezamenlijke lunch. Na de lunch zullen we een van de bijzonderste kerken van Rome gaan bezoeken! Hierna is de rest van de middag vrij om alles te laten bezinken!

Dag 4: De dag begint met het ontbijt in het hotel. Na het ontbijt vertrekken we naar de derde basiliek. Hierna keren we naar het centrum van de stad om daar twee andere bijzondere kerken aan te doen. Daarna is het tijd voor de lunch en is de rest van de middag vrij te besteden voor een ieder.

Dag 5: De dag begint met het ontbijt in het hotel. Dit is de laatste volle dag die wordt doorgebracht in Rome. Daarom hebben we voor vandaag nog een bijzonder programma, dat begint met een bezoek aan de vierde basiliek. Hierna is geen programma meer en is de rest van de middag zelf te besteden.

Dag 6: De dag begint met het ontbijt in het hotel. Afhankelijk van het tijdstip waarop de vlucht vertrekt, kan er zelf nog op uit worden gegaan.

Spreekt deze reis je aan en wil je deze boeken? Neem dan nu contact met ons op! Dit kan via info@mediterratravels.nl, door te bellen of door het bel-mij-terug formulier op de website in te vullen! 

Prijs: vanaf € 599 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: Retourvlucht Nederland - Rome — 5 nachten minimaal *** hotel inclusief ontbijt — Stadswandeling(en) door de stad — Deelname Programma Religieus Rome — Mediterra Travels Gids ‘Rome’ — entree vier pauselijke basilieken — entree bijbehorende kloosters — entree kerk dag 3 — welkomstdiner dag 1— lunch dag 2 — lunch dag 3 — administratiekosten

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01