Barcelona
Spanje

Shop till you drop!

Shop till you drop! Eindeloos lang shoppen, wie wil dat nou niet?!

Zowel in Spanje als in Italië organiseren wij dit! 

Hoe werkt Shop-Till-You-Drop?

Het concept is eigenlijk heel eenvoudig: winkelen tot dat je zelf vindt dat je niet meer kan of geen zin meer hebt. Afhankelijk van de keuze van het land (Spanje/Italië) geven we je een Mediterra Travels Gids 'Shop-Till-You-Drop' mee en daarmee ga je op stap! 

De reis duurt 6 dagen en je doet maar liefst 3 verschillende steden aan per land! Wij verzorgen het vervoer tussen de steden, het hotel en het enige wat je zelf hoeft te doen, is te shoppen! In de gids staan de leukste winkelgebieden en de meest bijzondere kenmerken en specialiteiten van de stad waar je bent. 

Om het leuk te houden en omdat wij snappen dat je partner ook mee gaat (en waarschijnlijk minder van winkelen houdt dan jij) geven we ook de Mediterra Travels Gids mee van de grootste stad die je bezoekt. Zo kun jij lekker shoppen en kan je partner musea of andere culturele bijzonderheden bekijken! Zo hoeft je partner niet alleen thuis te blijven, maar kan hij/zij gewoon mee. Goed geregeld, niet?!

Spreekt deze reis je aan en wil je deze boeken? Neem dan nu contact met ons op of boek via onderstaande button! Dit kan via info@mediterratravels.nl, door te bellen of door het bel-mij-terug formulier op de website in te vullen! 

Prijs: vanaf € 699 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: Vliegreis Nederland - Italië of Nederland - Spanje — 5 nachten in minimaal *** hotel in 3 verschillende steden — transfer per trein tussen de 3 steden — Mediterra Travels Gids 'Shop-Till-You-Drop' — Mediterra Travels Gids van een stad die wordt aangedaan — administratiekosten

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01