Verona
Italië

Verrassend Verona!

‘Verona, de stad van Romeo en Giulietta’. Hoe vaak horen wij dat niet! En het klopt; dat wil zeggen: Verona is door Shakespeare genomen als uitgangspunt voor de omgeving waarin het verhaal zich afspeelt. Natuurlijk zijn hier aanwijzingen van terug te vinden in de stad, net zoals vele andere bezienswaardigheden.

Hieronder is een kort overzicht van de inhoud van de reis. Uiteraard wordt het gehele dagprogramma mét lokale gids bij de reisbescheiden geleverd, zodra de reis is geboekt.

Vrijdag: vlucht, middagprogramma 
Op de eerste dag in Verona willen we vooral sfeer proeven. Het is een bijzondere stad in Noord Italië en daarom willen we haar alle aandacht geven die ze verdient! Daarom lopen we door het centrum; zo kunnen we de verschillende invloeden goed zien.

Zaterdag: ontbijt; dagprogramma
Vandaag gaan we proberen zoveel mogelijk lokale bijzonderheden zien. Waar staat Verona om bekend? Daar gaan we vandaag een antwoord op geven!

Zondag: ontbijt
Afhankelijk van het tijdstip waarop de terugvlucht is, kan er nog een bezoek gebracht aan een museum of park.

Uiteraard kan het programma geheel naar eigen flexibiliteit worden ingevuld en is er genoeg ruimte voor eigen inbreng. We sturen een programma mee voor de 3 dagen (vrijdag-zondag), maar dit kan uiteraard geheel naar eigen inzicht worden gevolgd.

Prijs: vanaf € 299 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: Directe retourvlucht Amsterdam - Italië — 2 overnachtingen in minimaal *** hotel — 2X ontbijt — Programma Verrassend Verona — Mediterra Travels Gids 'Verona' — administratiekosten

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01