Madrid
Spanje

Machtig Madrid!

Madrid is niet voor niets de hoofdstad van Spanje! Hier kun je weken doorbrengen en nog niet in staat zijn om alles te zien wat de stad te bieden heeft. Er zijn zo veel mogelijkheden, dat een weekend eigenlijk te kort is. Echter, een goed begin is het halve werk en daarom hebben wij Madrid toch gekozen als bestemming! Bij dit pakket zit een programma dat op eigen tempo kan worden afgewerkt. Tevens laat het genoeg ruimte over om zelf invulling te geven, indien van het programma wordt afgeweken.  

Hieronder is een kort overzicht van de inhoud van de reis. Uiteraard wordt het gehele dagprogramma mét lokale gids bij de reisbescheiden geleverd, zodra de reis is geboekt.

Vrijdag: vlucht, middagprogramma
De middag wordt gebruikt om een tour te maken door het centrum en eventueel een museum mee te pakken. ’s Avonds is Madrid ook prachtig om te zien en veilig om in rond te lopen. Er zijn een aantal centrale pleinen die voor een goede sfeer zorgen, waarvan het aangenaam is om hier ook kennis mee te maken.

Zaterdag: ontbijt, dagprogramma
Madrid heeft natuurlijk veel musea, en hier zullen we vandaag ons ook mee bezig houden. Zo is er voor ieder wat wils, van schilderijen tot beeldhouwkunst en van modern tot klassiek. Het is erg belangrijk om een keuze te maken welke musea het meest bij je belangstelling aansluiten, want alle musea bezoeken zit er helaas niet in.

Zondag: ontbijt, terugvlucht
Afhankelijk van het tijdstip waarop de terugvlucht is, kan er nog een en ander worden bezocht (parken, musea, pleinen).

Uiteraard kan het programma geheel naar eigen flexibiliteit worden ingevuld en is er genoeg ruimte voor eigen inbreng. We sturen een programma mee voor de 3 dagen (vrijdag-zondag), maar dit kan uiteraard geheel naar eigen inzicht worden gevolgd.

Prijs: vanaf € 299 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: Directe retourvlucht Amsterdam — Madrid mét 2 overnachtingen in minimaal *** hotel — 2 keer ontbijt — Programma Machtig Madrid — Mediterra Travels Gids 'Madrid' — administratiekosten

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01