Barcelona
Spanje

Bereikbaar Barcelona!

Barcelona is verrassend bereikbaar! Het ligt misschien erg voor de hand, maar dat maakt het niet minder waar! Er zijn altijd veel mensen die de stad willen bezoeken en dat zal ook altijd zo blijven: veel mensen zullen de aantrekkingskracht van de stad voelen! Mede hierom hebben wij Bereikbaar Barcelona bedacht!

Bij dit pakket zit een programma dat op eigen tempo kan worden afgewerkt. Tevens laat het genoeg ruimte over om zelf invulling te geven, indien van het programma wordt afgeweken.

Hieronder is een kort overzicht van de reis. Uiteraard wordt het gehele dagprogramma mét lokale gids bij de reisbescheiden geleverd, zodra de reis is geboekt.

Vrijdag: vlucht
De eerste dag is perfect om de verschillende wijken van Barcelona te bezoeken. Een stadswandeling kan een verrijking zijn. Door een stadswandeling te maken krijg je veel extra informatie die in eerste instantie aan het oog ontsnapt.

Zaterdag: ontbijt, dagprogramma
Het dagprogramma bevat belangrijke bezoeken aan bijvoorbeeld de Sagrada Familía, Park Güel en het geellige centrum rond de haven van Barcelona.

Zondag: ontbijt, terugvlucht
Afhankelijk van het tijdstip waarop de terugvlucht is, kunnen nog een aantal monumenten/musea worden bezocht.

Uiteraard kan het programma geheel naar eigen flexibiliteit worden ingevuld en is er genoeg ruimte voor eigen inbreng. We sturen een programma mee voor de 3 dagen (vrijdag-zondag), maar dit kan uiteraard geheel naar eigen inzicht worden gevolgd.

Prijs: vanaf € 299 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: Directe retourvlucht Amsterdam - Barcelona — 2 overnachtingen in minimaal *** hotel — 2 keer ontbijt — programma Bereikbaar Barcelona — 'Mediterra Travels Gids Barcelona' — administratiekosten

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01