Sevilla
Spanje

Sensationeel Sevilla

Sevilla is de grootste stad in Zuid Spanje, Andalusië. Het is een stad met veel geschiedenis, prachtige musea en veel diversiteit. De kust ligt op niet al te grote afstand, waardoor het makkelijk te bereiken is. Kortom: Sevilla is een buitengewoon goede keuze!

Het programma zal er als volgt uit zien:

Vrijdag: vlucht
Vandaag beginnen we met de vlucht van Nederland naar Sevilla, of één van de andere luchthavens rondom Sevilla. Na het landen, vertrekken we richting het hotel om daar de bagage achter te laten. Hierna zullen we eerst de buurt rondom het hotel verkennen om daarna te lunchen. Voor ’s middags staat een stadswandeling gepland om zo een goede, eerste indruk van de stad en cultuur te krijgen.

Zaterdag: De ochtend begint met ontbijt in het hotel. Daarna zullen we een rondleiding/stadstour doen met een aantal hoogtepunten. Natuurlijk is er 's middags ook tijd voor een lunch. Na de lunch is er ook genoeg tijd om cultuur te snuiven en helemaal te verdiepen in het sensationele Sevilla!

Zondag: De ochtend begint met ontbijt in het hotel. Helaas is het vandaag alweer de dag om te vertrekken. Nadat er is uitgecheckt kan, afhankelijk van het tijdstip waarop wordt teruggevolgen, nog een activiteit worden ondernomen. Denk hierbij aan een stadswandeling, een kopje koffie buiten de deur, een shopping-mall of eventueel een excursie/uitstapje naar een dichtstbijzijnde plaats. Ook zijn er genoeg musea die te bezoeken zijn.

Uiteraard kan het programma geheel naar eigen flexibiliteit worden ingevuld en is er genoeg ruimte voor eigen inbreng. We sturen een programma mee voor de 3 dagen (vrijdag-zondag), maar dit kan uiteraard geheel naar eigen inzicht worden gevolgd. 

Prijs: vanaf € 339 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: retourvlucht Nederland - Sevilla (of andere luchthaven) — 2 overnachtingen in minimaal *** hotel — 2 X ontbijt — Programma Sensationeel Sevilla inclusief stadswandeling — gids Mediterra Travels ‘Sevilla’

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01