Málaga
Spanje

Magisch Málaga

Málaga is één van de centrale steden in Zuid Spanje, Andalusië. Het heeft voor iedereen wat te bieden en is buitengewoon veelzijdig: er zijn bergen en er zijn veel (zand)stranden. Het herbergt buitengewoon veel cultuur en de tradities zijn volop aanwezig in dit gedeelte van Andalusië!

Daarom nemen we jullie graag mee op weekendtrip door Andalusië, in én rondom Málaga!

Vrijdag: vlucht, middagprogramma (indien mogelijk)
Vandaag beginnen we met de vlucht van Nederland naar Málaga (AGP). Daarna gaan we eerst naar het hotel om de bagage te droppen. Hierna zullen we eerst de buurt rondom het hotel verkennen om daarna op z’n zuid-Spaans te lunchen (lees: warm eten, rond 15:00 uur). Voor ’s middags staat een stadswandeling gepland om zo een goede, eerste indruk van de stad en cultuur te krijgen. ?Optioneel: er kan hier ook voor de ontdekkingstocht worden gekozen!

Zaterdag: ontbijt in het hotel.
De rest van de ochtend bevat voornamelijk culturele activiteiten. Afhankelijk van het seizoen waarin je weggaat, kan er ook worden stilgestaan bij eventuele tradities en activiteiten (denk aan: Semana santa, feria etc). Hierna is het alweer tijd om te lunchen. Net zoals gisteren, gaat dat op geheel traditionele wijze. Na de lunch is er geen activiteit ingepland en kun je rustig bijkomen van het ochtendprogramma.

Zondag: ontbijt.
Daarna: koffer inpakken en, afhankelijk van het tijdstip waarop wordt teruggevlogen kan er nog een ochtendprogramma worden samengesteld. Denk aan: musea, eventuele (korte) excursies of een stadswandeling.

Uiteraard kan het programma geheel naar eigen flexibiliteit worden ingevuld en is er genoeg ruimte voor eigen inbreng. We sturen een programma mee voor de 3 dagen (vrijdag-zondag), maar dit kan uiteraard geheel naar eigen inzicht worden gevolgd.

Prijs: vanaf € 369 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: directe retourvlucht Nederland - Málaga— 2 overnachtingen in minimaal *** hotel — 2 X ontbijt — Programma Magisch Málaga — Mediterra Travels Gids ‘Málaga’ — administratiekosten

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01