Lissabon
Portugal

Levendig Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal. Het is een zeer levendige stad en daar zijn de Portugezen erg trots op! Ze koesteren tradities en religieuze feesten van alle diverse invloeden die er zijn geweest. Het centrum is multicultureel en de verschillende invloeden zijn goed zichtbaar. De stad is zo ontworpen dat in principe alles te voet kan worden gedaan. Voor alle hoogteverschillen (ze is immers net als Rome tussen 7 heuvelen gebouwd) zijn kabeltrams en de metro een uitkomst.

Vrijdag: vlucht, eerste kennismaking 
Op de eerste dag in Lissabon willen we vooral sfeer proeven. Het is een bijzondere stad met een unieke ligging. Daarom willen we haar alle aandacht geven die ze verdient! Deze eerste dag verkennen we eerst het centrum te voet. De avond sluiten we af door in een lokaal restaurantje de Portugese keuken te proeven.

Zaterdag: ontbijt; dagprogramma
Vandaag gaan we proberen zoveel mogelijk lokale bijzonderheden zien. Waar staat Lissabon om bekend? Daar gaan we vandaag een antwoord op geven!

Zondag: ontbijt
Afhankelijk van het tijdstip waarop de terugvlucht is, kan er nog een bezoek gebracht aan het kasteel, Belém, Almada, Mosteiro dos Jerónimos, Estoril, Cascais of een van de andere hoogtepunten van de stad. 

Uiteraard kan het programma geheel naar eigen flexibiliteit worden ingevuld en is er genoeg ruimte voor eigen inbreng. We sturen een programma mee voor de 3 dagen (vrijdag-zondag), maar dit kan uiteraard geheel naar eigen inzicht worden gevolgd.

Prijs: vanaf € 349 per persoon (obv 2 personen)

Inclusief: directe retourvlucht Amsterdam - Lissabon — 2 overnachtingen in minimaal *** hotel — 2 X ontbijt — Programma Levendig Lissabon — Mediterra Travels Gids 'Lissabon' — administratiekosten

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01