Athene
Griekenland

Authentiek Athene!

Athene is een stad die barst van de authenticiteit! Wie kent de vele verhalen van de Griekse mythologie, die zich deels in Athene afspeelt, niet? Het bruist er van de historie, cultuur en filosofie: hier het was ooit het centrum hier van. Daarnaast heeft Athene een bijzondere eigenschap die niet veel steden hebben: het verleden komt oprecht tot leven! De hele stad is gebouwd rondom de Akropolis en daarmee heeft de berg een bijzondere plek in het centrum van de stad: zowel letterlijk als figuurlijk draait alles om de Akropolis!

Hieronder is een kort overzicht van de inhoud van deze reis. Uiteraard wordt het gehele dagprogramma mét lokale gids bij de reisbescheiden geleverd, zodra de reis is geboekt.

Vrijdag: vlucht, middagprogramma (indien mogelijk)
Deze dag wordt vooral gebruikt als kennismaking met de stad. Een rondgang door het centrum hoort daar uiteraard bij. De ervaring leert dat men altijd wel iets ziet waar later naar terug kan worden gegaan en hier is meteen tijd voor. Tevens kan er worden 'verdwaald' in het charmante centrum van de stad, tussen de winkeltjes en de kleine straatjes. Hier vind je de échte Griekse cultuur!

Zaterdag: ontbijt, dagprogramma
Na het ontbijt is het dagprogramma. Denk hierbij aan een bezoek aan de belangrijkste trekpleisters en musea van Athene.

Zondag: ontbijt. Na het ontbijt, korte afsluiting door het centrum.
Bijzondere pleinen kunnen nog worden bezocht, voordat het tijd is om terug te keren naar huis.

Uiteraard kan het programma geheel naar eigen flexibiliteit worden ingevuld en is er genoeg ruimte voor eigen inbreng. We sturen een programma mee voor de 3 dagen (vrijdag-zondag), maar dit kan uiteraard geheel naar eigen inzicht worden gevolgd.

Prijs: vanaf € 375 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: Directe retourvlucht Amsterdam - Athene mét 2 overnachtigen in minimaal *** hotel mét 2 keer ontbijt mét Programma Authentiek Athene* mét 'Mediterra Travels Gids Athene' — administratiekosten

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01