Rome
Italië

Romantisch Rome!

‘Roma’. Als je de letters van de stad omdraait, staat er ‘Amor’. Volgens velen is dit geen toeval! Rome is een stad die bijzonder romantische stad, zonder dat veel mensen daar eigenlijk bij stilstaan. Er wordt weleens gezegd dat Italianen de vurigste geliefden zijn. Het antwoord op die vraag blijven laten wij in het midden, maar wat wij wel doen is een mooie route uitstippelen om de romantische kant van Rome laten zien!

Hieronder is een kort overzicht van de inhoud van de reis. Uiteraard wordt het gehele dagprogramma mét lokale gids bij de reisbescheiden geleverd, zodra de reis is geboekt.

Vrijdag: vlucht, middagprogramma 
Afhankelijk van het tijdstip van de vlucht, is er tijd om de eerste (paar) toeristische trekpleisters te bezoeken. Om de tijd zo optimaal mogelijk te besteden, is het handig om eerst te inventariseren welke monumenten/musea bezocht kunnen worden en waar deze liggen t.o.v. elkaar.

Zaterdag: ontbijt; dagprogramma.
Deze dag zullen we een aantal bijzondere plekken bezoeken in Rome. Zo zijn er veel parken die een bezoek waard zijn, maar ook mooie uitzichtpunten. Verder is een bezoek aan een aantal pleinen ook de moeite waard, omdat op elk plein een andere sfeer hangt.

Zondag: ontbijt, terugvlucht
Afhankelijk van het tijdstip waarop wordt teruggevlogen, kan er nog een museum/park/fontein/plein worden bezocht.

Uiteraard kan het programma geheel naar eigen flexibiliteit worden ingevuld en is er genoeg ruimte voor eigen inbreng. We sturen een programma mee voor de 3 dagen (vrijdag-zondag), maar dit kan uiteraard geheel naar eigen inzicht worden gevolgd. 

Prijs: vanaf € 299 per persoon (o.b.v. 2 personen)

Inclusief: Directe retourvlucht Amsterdam - Rome — 2 overnachtingen in minimaal *** hotel — 2 X ontbijt — Programma Romantisch Rome — Mediterra Travels Gids 'Rome' — administratiekosten

Boek deze reis

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01