Rome
Italiƫ

Recensies

Het is natuurlijk prettig om te weten wat voorgaande reizigers van hun reis met Mediterra Travels vonden. Dit is één van de redenen waarom alle deelnemers van een georganiseerde reis een evaluatieformulier van ons krijgen. Graag horen wij van u wat de toegevoegde waarde van de Mediterra Travels Gids was, of alle informatie up-to-date was en wat uw beleving van de door ons aangeraden parels is geweest. Wij staan open voor uw feedback en ontvangen de evaluaties daarom graag na afloop. Daarnaast vinden wij het de ideale voorbereiding voor toekomstige reizigers om voorgaande ervaringen te delen!

Individuele Reis: Mallorca (2018)

Alles was tot in de puntjes goed georganiseerd. Zelfs met de huurauto is alles goed verlopen. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Volgende keer kiezen we een andere bestemming. 

Georganiseerde Groepsreis Rome Oktober 2017

'Graag wil ik je bedanken, ook namens de andere reisgenoten, voor het mooie verblijf dat wij hebben gehad in Rome. De excursies waren uniek en zeer geslaagd. Het voelt als een voorrecht daar geweest te zijn. Ook onze complimenten voor de uitstekende gids die we hebben getroffen. Er is op boeiende wijze veel over Rome verteld.

Mediterra Travels Groepsreis 'Rome 2016'

 • Ik ben al vaker in Rome geweest. Toch heb ik Rome beleefd op een manier die ik nog niet eerder heb meegemaakt. Dit komt door de achtergrond kennis van Mediterra Travels en hun goede voorbereiding. Zo wordt de eeuwige stad opnieuw belicht. 
  Door: C.V.
 • Rome was geen onbekend terrein voor mij! Toch vond ik het erg leuk om mee te gaan met deze groepsreis. De ontdekkingstocht in het begin van de reis is een erg goed idee om Rome te leren kennen! Het hotel lag niet in het hartje van de stad, maar was wel erg goed te bereikbaar! 
  Door: Sophia, Amsterdam
 • Deze reis heb ik als zeer prettig ervaren. Het was plezierig dat je niet gedwongen was alles mee te doen met de groep. Excursies werden wel aangeboden, maar waren niet verplicht. Het hotel was erg schoon en comfortabel. Verder heb ik het mapje met informatie als erg plezierig ervaren!
  Door: Robin, Loenen
 • We waren wel al eerder in Rome geweest, maar altijd om er snel door heen te gaan. Nu hadden we eindelijk eens wat meer tijd om de stad te bezichtigen. Er was zo veel informatie, dat we niet alles hebben onthouden. Pluspunt: ontdekkingstocht en de minicursus Italiaans die werden aangeboden. Ook de reeds verzorgde en georganiseerde lunch op de dag van aankomst was goed. De excursies hebben absoluut extra diepgang in onze reis gebracht. Als we zelf onze reis zouden organiseren, hadden we de stad niet op deze manier beleefd!
  Door: C. en F. H., Rotterdam
 • Het was een zeer comfortabele reis, op de vroege vertrektijd uit Amsterdam na. Dit resulteerde wel in een extra dag in Rome. Het was goed georganiseerd en minutieus voorbereid. Er waren ruimschoots genoeg activiteiten/excursies aangeboden. Gelukkig hadden we weinig last van een staking.
  Door: Dhr. M. te L.
 • Deze groepsreis Rome 2016 heeft ons in alle opzichten verrast. De reisleiding was origineel, enthousiast en zeer goed ingevoerd in de stad en het Romeinse leven, wij volgden Jacqueline maar wat graag. Het nette, comfortabele hotel met een heerlijk ontbijt was een prettige uitvalsbasis en lag bovendien vlakbij een metro- en bushalte.In 3,5 dag hebben we héél véél in Rome gezien en beleefd. Daarenboven kon je met de meegeleverde extra informatie, met name de Mediterra Travels Gids ‘Rome’, nog eens alles nalezen of hieruit inspiratie opdoen. Hulde voor de reisleiding en veel succes met deze unieke aanpak!
  Door: Mevrouw C. van W. te Rotterdam
 •  De reis naar Rome met Mediterra Travels heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Het pas opgerichte Mediterra Travels startte zijn activiteiten met deze groepsreis. Ervan uitgaan dat een reisbureau met nog niet zo’n ruime ervaring niet met zo’n gerijpt programma zou kunnen komen, bleek een misvatting. De reis was zeer gevarieerd en de vele facetten van Rome zoals historie, architectuur, ontwikkeling, grootsheid en veelzijdigheid zijn alle de revue gepasseerd.In 3,5 dag hebben we op een intensieve en efficiënte, maar vooral enthousiaste manier met vele highlights kunnen kennismaken.
  De heer H. te R.

Individuele Reis: Rome (2016)

 • Wij zijn in Rome geweest voor de Nederlandse week 12-19 November. We hebben heerlijk kunnen genieten en alles uit handen kunnen geven. De dinerkaart in het hotel was redelijk beperkt, maar verder hebben wij het hotel als zeer prettig ervaren. We hebben echt genoten! 
  Door: J. Schravenmade

Individuele Reis: Rome (2016)

 • Voor mijn werk moest ik naar Rome toe. Om alles zelf te organiseren, kan soms zo'n gedoe zijn, dus ik heb het uitbesteed aan Mediterra Travels. De reis is prima voorbereid en er was een goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijn dat ik ook van te voren ben ingecheckt, op zowel de heen- als terugreis (op afstand). Alle informatie zat in een mooi mapje met duidelijke stickers. 
  Door: Bob, Rotterdam

Georganiseerde Groepsreis Lissabon 2016

 • Wij kijken met een zeer tevreden gevoel terug op deze reis. Alle deelnemers hebben achteraf hun waardering uitgesproken over de organisatie, de locatie, het hotel en het geheel als verzorgde reis. Hartelijk dank hiervoor! 
  Door: Ineke, Haarlem

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01