Rome
Italiƫ

Over ons

Ons team 

Het team van Mediterra Travels is professioneel, gespecialiseerd en kundig. Wij hebben veel kennis van de landen rondom het Middellandse Zeegebied. Het is de specialiteit van onze onderneming! De bijzondere plaatsen en unieke reizen krijgen hierdoor een extra dimensie. De organisatie wordt aangevoerd door Jacqueline Verwer. Reisorganisatie Mediterra Travels BV heeft als extra onderdeel DeSchoolreizen.nl waarin middelbare, culturele schoolreizen centraal staan. De naam van Mediterra Travels verwijst onder andere naar het gebied wat wordt aangedaan tijdens de reizen. Mediterra Travels BV is opgezet in Maart 2015 en hiermee is Jacqueline's droom om reizen te verzorgen en organiseren is hiermee uitgekomen. 

Studie

In 2004 is Jacqueline begonnen met de Engelstalige opleiding International Tourism Management and Consultancy (ITMC) aan de Nederlandse Hogeschool Toerisme en Verkeer (NHTV) in Breda. Deze is in 2008 succesvol afgerond, nadat ze de laatste 1,5 jaar van haar studie aan één van de universiteiten in Rome heeft gestudeerd. In de scriptie die hieraan gekoppeld is, heeft ze onder andere de zakelijke en religieuze verschillen tussen Nederland en Italië behandeld. Hierover is tevens een artikel gepubliceerd in het tijdschrift Buonissimo in het najaar van 2014. Tijdens haar verblijf in Italië heeft ze veel door het land gereisd en heeft ze veel verschillende gezichten gezien, beleefd en ervaren.

Na haar studie aan de NHTV heeft ze Italiaanse Taal & Cultuur aan de Universiteit Leiden gestudeerd. Deze heeft ze in 2012 succesvol afgerond aan dezelfde universiteit met een masterdiploma.

Ervaring

Sinds 2008 werkt Jacqueline in de toeristische sector; ze heeft in diverse hotels gewerkt en heeft tevens vele toeristen voorzien van advies. Ook geeft ze sinds jaar en dag advies over festiviteiten en bijzonderheden in Spanje/Italië aan vrienden en kennissen.

Door de liefde is ze ook in Spanje beland en hiermee is ook de liefde voor Spanje aangewakkerd. Door haar Spaanse avonturen kan ze Italië en Spanje goed vergelijken. Haar liefde is grensoverschrijdend. Na ook in zuid Frankrijk, Malta en Griekenland te zijn geweest, heeft ze het een heel groot deel van het (westelijke) Middellandse Zeegebied in haar hart gesloten.

Spanje

Voor onze Spaanstalige tak hebben wij de kennis in huis van Rodrigo Cruz Linde. Zoals zijn naam al doet vermoeden, is hij Spaans van oorsprong. Zijn wortels liggen in Andalusië, het zuiden van Spanje en hij is hier altijd veel geweest.
De zomervakantie ging standaard naar Jaén, de provincie waar hij vandaan komt. Zo heeft hij door de jaren heen de omgeving op een natuurlijke manier verkend. Veel van zijn kennis is gebaseerd op de ervaringen van de lokale bevolking, waar hij eigenlijk gewoon bij hoort. Bij Mediterra Travels komt dit goed tot uiting!

Ervaring

Rodrigo heeft ruimschoots ervaring met Spanje en Andalusië, vanwege zijn achtergrond en cultuur. Hij is erg thuis in de Spaanse tradities en dit is terug te vinden in zijn kennis. Deze unieke combinatie geeft onze Spaanse reizen een extra diepe culturele laag waar wij trots op zijn! 

Rodrigo heeft jaren in de politiek gewerkt, maar is daar een aantal jaar geleden mee gestopt. Daarnaast heeft hij zijn kennis en kunde bijgescherpt als medewerker van een Nederlands bedrijf dat Spaanse producten op de Nederlandse markt verkoopt en levert. Zijn politieke netwerk kwam erg van pas bij de werkzaamheden die hij voor dit bedrijf heeft verricht (zo heeft hij een nauw contact met een fabriek die olijfolie produceert). Kortom: voordat hij bij Mediterra Travels werkzaam was, heeft hij een goede kring van contacten opgebouwd en was hij reeds werkzaam in de Spaanstalige sector. 

Sinds 2016 studeert Rodrigo TCLA aan de Universiteit Leiden en diept hij zijn beide passies uit: politiek en de Spaanstalige cultuur zijn verweven in deze studie. Rodrigo is sinds 2015 werkzaam bij Mediterra Travels. 

Onze reizen

De meeste reizen worden gebaseerd op de eigen persoonlijke ervaringen van onze specialisten en adviseurs. We zijn zelf op de lokatie geweest, spreken de taal, spreken zelf met de mensen en we kennen de lokale gebruiken. Hierdoor kennen wij de mogelijkheden, maar ook de beperkingen per bestemming.

Meer informatie of contact?

Voor meer informatie kan een telefoonnummer worden achtergelaten op het bel-mij-terug formulier. In dat geval nemen wij contact met u op. Wij zijn ook te bereiken via onze contact pagina. 

Stuurt u liever een email? Ook dat kan! Wij zijn te bereiken op info@mediterratravels.com. Liever direct contact met Jacqueline of Rodrigo? Zij zijn te bereiken op jacqueline@mediterratravels.com en rodrigo@mediterratravels.com .

Mediterra Travels. Mediterra Travels is een B.V. en is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 62863118.

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01