Rome
Italiƫ

Fotowedstrijd 2018!

Na de fotowedstrijd van 2017, hebben we besloten om deze ook dit jaar weer voort te zetten. Vorig jaar hebben we prachtige inzendingen gekregen, en we kunnen niet wachten om alle inzendingen voor dit jaar te ontvangen!

Dit jaar zijn wij wederom op zoek naar de allermooiste (vakantie)foto's van jullie. Het thema wat centraal staat, is 'Mediterraan'. De foto kan dus Mediterrane elementen bevatten, of juist duidelijk laten zien dat er Mediterrane tradities, culturele aspecten of landschappen op staan.

Alle inzendingen worden door ons beoordeeld en uiteindelijk wordt er een winnaar gekozen.

Wat kun je winnen?
Een verrassingspakket van Mediterra Travels! (Met onder andere een waardebon, een mooie reisgids iets om het mee te vieren!) Natuurlijk wordt de foto ook op onze website en onze social media getoond.

Hoe doe je mee? 
Stuur je foto naar ons via info@mediterratravels.com / info@mediterratravels.nl of deel 'm met ons via Social Media! Wil je liever op een andere manier contact met ons? Check onze contact pagina!

Tot wanneer duurt de fotowedstrijd?
Inzendingen kunnen worden gestuurd van 1 Maart 2018 t/m 31 November 2018 (omdat de zon langer aanwezig is in Zuid Europa dan in Nederland). Vergeet bij de inzending niet te vermelden waar en wanneer de foto is genomen.

We zien al jullie inzendingen met veel plezier tegemoet! 

 

Winnaar Fotowedstrijd 2017: Maaike van Kesteren, Heemstede.

Oordeel van de jury: Ten eerste is er een mooi contrast tussen de kleuren; het blauwe van de zee en de lucht, maar ook de typerende huizen met hun daken en de bomen. Er is chaos in het dorp, alle huizen staan kris kras door elkaar heen. Toch oogt het niet chaotisch, maar heel netjes. De foto is zo genomen dat het stadje naar de zee lijkt te lopen. De kerk is subtiel aanwezig, maar wel duidelijk herkenbaar. Net zoals het in het echte zuid Europese leven is. Daarom is deze foto een prachtige weerspiegeling van de Mediterrane wereld. 

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01