Rome
Italiƫ

Extra's

Op dit gedeelte van de website staan allemaal weetjes, grappige artikelen en een paar quizzen!

Vind je het leuk om input te leveren? Laat het dan weten! We staan altijd open voor ideeën!

Foto wedstrijd 2018!

Ook dit jaar organiseert Mediterra Travels een fotowedstrijd. Meer weten? Kijk op de speciale pagina!

Recensies

Het is natuurlijk prettig om te weten wat voorgaande reizigers van hun reis met Mediterra Travels vonden. Graag horen wij van u wat de toegevoegde waarde van de Mediterra Travels Gids was en of alle informatie up-to-date was. Wij staan open voor uw feedback en deze is terug te vinden in onze recensies-pagina. Daarnaast vinden wij het dé ideale voorbereiding voor toekomstige reizigers om voorgaande ervaringen te delen! Ga hier naar onze Recensie-pagina!

Cursussen

Wij bieden ook cursussen aan. Taal- en cultuurcursussen, en zomerworkshops. Al onze cursussen worden gegeven in kleinschalige opzet, met maximaal 6 leerlingen. Benieuwd geworden naar het aanbod, of heb je interesse? Ga dan naar de cursus-pagina en lees hier alles over cursussen en de zomerworkshop!

Blogs

Altijd al op zoek geweest naar een leuke blog? Bijvoorbeeld de blog van Maaike Anten in Milaan! Een échte aanrader voor insider-tips in Noord-Italië! Natuurlijk zijn er veel meer blogs! Check de speciale BLOG pagina!

Quizzen

Heb je zin om een quiz te doen? Laat je verleiden op onze speciale quizzen-pagina! Heb je na deze quizzen nóg meer zin in trivia? Dan kun je altijd op onze Facebook pagina kijken! Hier hebben we elke week een nieuwe quizvraag. Hier kun je het antwoord heel makkelijk achter laten. Zodra de nieuwe quizvraag online komt, wordt het antwoord er ook op gezet!

Inspiratie

Vind je het leuk om inspiratie te krijgen d.m.v. het verdiepen in verschillende lijstjes waar de Mediterrane landen op staan, of Zuid-Europese steden in voorkomen? Dan verwijzen wij je graag door naar onze speciale inspiratie-pagina! Hier verzamelen we allerlei verschillende lijstjes met weetjes over van alles en nog wat! 

Tradities

Benieuwd naar de bijzondere tradities die er zijn in de Mediterrane wereld? We hebben er een aantal op een rijtje gezet! Ervaar en beleef de veelzijdige Mediterrane cultuur via hun bijzondere tradities! Ga hier naar de pagina.

Video's

Op zoek naar leuke, interessante en mooie video's? Deze zijn te vinden op onze video-pagina. Klik hier!

Recepten

Benieuwd naar lekkere recepten of bijzonderheden van de Mediterrane keuken? Check dan deze pagina! 

Overige

  • Volgens sommigen is het geen toeval dat Roma achterstevoren 'Amor' is. Wil je geïnspireerd worden door een paar bekende Italiaanse liefdesverhalen? Check ze hier

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01