Rome
Italiƫ

Themareizen

Is een themareis maken echt iets voor jou? Dat ga je snel genoeg uitvinden! Ben je helemaal gek van een bepaald thema, onderwerp, componist of stijl? Wellicht hebben we dan een themareis die naadloos aansluit bij wat je wilt!

Er zijn verschillende thema-reizen die wij aanbieden. Niet alles staat op onze website. Dat komt onder andere vanwege het wisselende assortiment dat wij  aanbieden en verfijnen. Benieuwd naar de flyer? Hier kun je deze zien!

Nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten en neem contact met ons op!

Graag de flyer thuis ontvangen? Ook dat kan! Geef het adres door, of laat het ons weten via social media (privébericht). Dan sturen wij deze zo snel mogelijk toe.  

Naast de door ons georganiseerde themareizen hebben ook al onze Weekendtrips een thema. Deze zijn hier terug te vinden.

 

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik dan het ‘zoek’ vak op onze website. Hier kan worden gezocht op een specifiek woord of thema, zoals ‘Romantisch’, ‘Shoppen’ of ‘Feria’. 

Staat het gezochte thema en niet bij en is het niet te vinden? Neem dan contact met ons op! Waarschijnlijk hebben we deze informatie niet op de website staan, maar wel beschikbaar. Wij zijn te bereiken via het contact formulier op de website, via de telefoon en via de mail!Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01