Rome
Italiƫ

Single Reizen

Wil je nieuwe mensen ontmoeten en ben je single? Schrijf je dan in voor een van onze Single-reizen, want dat is echt iets voor jou! Heb je een vriend(in) die ook single is en willen jullie je samen inschrijven voor een Single-reis? Ook dat is geen enkel probleem bij ons! Laat het ons weten en we plaatsen jullie op dezelfde reis en zelfs op dezelfde kamer (als jullie dat willen)! 

Al onze single-reizen hebben aangepaste reserveringsvoorwaarden ten opzichte van de andere reizen die wij aanpassen. Wij weten namelijk dat het hartstikke leuk en spannend is om nieuwe mensen te ontmoeten op een Single-reis, maar dat het net zo prettig is om af en toe jezelf te kunnen terug trekken en je eigen plekje te hebben. Daarom krijgt iedereen die bij ons een Single-reis boekt, standaard een kamer voor 1 persoon en hoef je geen kamer te delen met iemand die je (nog) niet kent. 

Als bonus krijg je bij het boeken van een Single-reis van ons een échte reisgids over de bestemming toegestuurd (De Mediterra-Travels Gids krijg je natuurlijk ook, maar deze zit standaard in je pakket erbij)!  Zo kun je je tijdig verdiepen in de omgeving waar je heen gaat en ben je altijd op de hoogte van mogelijke excursies én loop je niet het risico te verdwalen! 

 

 Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01