Rome
Italiƫ

Bestemmingen

Wij organiseren allerlei soorten reizen, naar veel bestemmingen in en rond het Middellandse Zeegebied, voornamelijk in Spanje en Italië. Een lijstje maken met welke bestemmingen wij allemaal aanbieden, is onmogelijk: niets is te gek en door een lijst te maken, sluiten we bestemmingen uit. Daarom is the sky the limit!

Om een goed overzicht te krijgen van de regio's die wij aandoen, kan op de reizen worden geklikt. Eerst moet er een keuze gemaakt worden tussen een individuele reis of een groepsreis. Vanaf daar kan er worden gekozen wat voor reis u het meest aanstaat. Zo hebben we weekendtrips voor als u het liefst alleen in een weekend weg wilt. Liever meerdere plaatsen handen tijdens de vakantie? Kies dan voor een Rondreis. Zo is er voor ieder wat wils, in alle budgetten.

Op zoek naar een specifieke stad, land of regio? Vul de term linksboven in het menu in, via de 'zoek' functie. Zo komen alle hits er direct uitgerold!

Zijn er veel wensen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen alles voor de reis regelen. Het zou toch vervelend zijn als er een relatie strandt vanwege de slechte organisatie...blijkbaar een échte dealbreaker! 

Bel mij terug

Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Verzenden

Bezoekadres

Mediterra Travels BV
We zitten op dit moment in een verhuizing. Het nieuwe adres volgt zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact

+31 23 303 42 71
info@mediterratravels.com

KvK: 62863118  |  NL66 RABO 0302 3681 40  |  BIC/Swift RABONL2U  |  BTW-nummer: NL8549.88.579.B01